GALERIJA Djed Mraz razveselio djecu u Privlaci GALERIJA Djed Mraz razveselio djecu u Privlaci
Na školskom dvorištu u organizaciji Dječjeg vrtića Sabunić i Turističke zajednice Općine Privlaka i ove godine je organiziran dolazak Djeda Mraza za svu djecu... GALERIJA Djed Mraz razveselio djecu u Privlaci

Na školskom dvorištu u organizaciji Dječjeg vrtića Sabunić i Turističke zajednice Općine Privlaka i ove godine je organiziran dolazak Djeda Mraza za svu djecu iz Vrtića i nižih razreda Osnovne škole Privlaka. Kazalište La La Land nastupilo je s predstavom Christmas bubbles show.

U utorak 21.12 2021. na prvi dan zime djecu je svojim dolaskom, a i poklonima obradovao Djed Mraz.

Djeca iz Vrtića u svojoj svakodnevnoj šetnji nemalo su se iznenadila kad im je iz pravca škole u susret krenuo glavom i bradom Djed Mraz. Djed je pozdravio djecu, krenuo prema bini i započeo izvoditi zanimljive trikove iz čarobnog laboratorija od kojih su posebno bili zanimljivi veliki baloni od sapunice. Uz zvuke pjesme Zvončići, zvončići djeca su trčala i hvatala balone od sapunice koji su se nadvijali iznad njihovih glava i raspršivali u zraku. Zatim su u veselom ritmu plesala i pjevala, a onda su se svi na poziv Djeda i dalje plešući u vijugavoj koloni uputili do obližnjeg velikog bora ispred škole kojeg su djeca prethodnih dana zajedno sa svojim tetama okitila za ovu priliku.

U darivanju djece Djed je dobio i pomoćnice, učenice OŠ Privlake koje su prodavale na štandu, ali su rado pomogle dodajući poklone za svako dijete. Nakon darivanja sve djece i zajedničke fotografije svi zajedno opet su otplesali do bine na školskom igralištu po još jednu turu letećih balona. Nakon djece Vrtića predstavu su pogledala i djeca nižih razreda po skupinama zajedno sa svojim učiteljicama. I ove godine darove za svu djecu financirala je Općina Privlaka.

Svakoj skupini djece Djed je zaželio djeci i prisutnima sretan i blagoslovljen Božić te veselu Novu godinu uz pouku da budu dobri i zdravi. Djeca su obećala biti dobra i u narednoj godini, pozdravila su Djeda koji im je obećao da će se svakako vidjeti i iduće godine.

Autor: Jasminka Barić Foto: Davor Strenja

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *