GALERIJA Hladnu nedjeljnu večer u Bibinjama ugrijala je atraktivna Lidija Bačić GALERIJA Hladnu nedjeljnu večer u Bibinjama ugrijala je atraktivna Lidija Bačić
Hladnu nedjeljnu večer u Bibinjama ugrijala je Lidija Bačić Lille koja je sa svojim bendom održala odgođeni koncert s početka ovogodišnjeg adventa. U 21:00... GALERIJA Hladnu nedjeljnu večer u Bibinjama ugrijala je atraktivna Lidija Bačić

Hladnu nedjeljnu večer u Bibinjama ugrijala je Lidija Bačić Lille koja je sa svojim bendom održala odgođeni koncert s početka ovogodišnjeg adventa. U 21:00 sati Lidija je bibinjsku publiku ugrijala svojim energičnim nastupom i najvećim hitovima te zaradila brojne aplauze.

Gužve je bilo i na adventskim kućicama gdje su okupljeni uživali u ponudi izlagača, finim blagdanskim slasticama te božićnim fritulama.

Zabavu je nakon nastupa Lidije Bačić Lille nastavio DJ Duje svojom blagdanskom plejlistom, a vesela atmosfera održala se do kasnijih večernjih sati.

Svega nas nekoliko dana dijeli od Božića, a u Bibinjama se ovog tjedna održavaju koncerti i manifestacije. Posjetite Bibinje i doživite dio naše blagdanske čarolije! Cjelokupni ovogodišnji program koji će se održati do kraja prosinca pronađite na poveznici → Advent u Bibinjama.