GALERIJA Kamp mladih i perspektivnih strijelaca organiziran u Zadru

Od 28.08. do 02.09.2023. godine Hrvatski streljački savez u suradnji sa Streljačkim klubom Zadar na Zadarskoj streljani “Mocire” organizira Kamp mladih i perspektivnih strijelaca na kojem sudjeluje 28 mladih i perspektivnih sportaša u streljaštvu iz cijele hrvatske uključujući i 4 sportaša iz Streljačkog kluba Zadar.
Cilj ovog Kampa je okupiti mlade i darovite sportaše u streljaštvu te kroz sustavan rad i druženje sa svojim vršnjacima stvoriti potencijalne državne reprezentativce i jednog dana olimpijske kandidate.
Kamp vode treneri s dugogodišnjim iskustvom iz cijele hrvatske koje predvodi g. Damir Bošnjak, trener hrvatskog olimpijca u streljaštvu – Mirana Maričića.
“Veliku pomoć u organizaciji, pripremi i provedbi ovog Kampa je pružio g. Robert Kralj, naš domaćin iz SK Zadar koji vjeruje da će ovakvi i slični događaji ubuduće, doprinijeti obnovi streljane “Mocire” koja je unazad 30 godina bila neizostavna u održavanju priprema hrvatske streljačke reprezentacije i natjecanja najviše državne razine i tako doprinijeti razvoju streljaštva u Gradu Zadru i okolici.”- poručili su iz Hrvatskog streljačkog saveza.