GALERIJA Klapa Intrade održala koncert za pamćenje u Bibinjama

U sklopu Ljetnog programa 2022., a već tradicionalno kao i svakog ljeta, Tomislav Bralić i klapa Intrade sinoć su održali koncert za pamćenje na prepunom Trgu Sri Sela u Bibinjama.

U prekrasnom, intimnom ambijentu, publika je svog Bibinjca Bralića i klapu Intrade dočekala gromoglasnim pljeskom prepunim emocija. Bralić je s klapom Intrade raspjevao Bibinjce u cjelovečernjem nastupu uz dobro poznate melodije svojih najvećih hitova, a svi okupljeni na pretijesnom Trgu Sri Sela su uživali u dobrom raspoloženju i energičnoj, a za mnoge i emotivnoj atmosferi.

Veselu atmosferu sinoćnjeg koncerta s vama dijelimo putem našeg YouTube kanala i na javnoj fotogaleriji.

“Već tradicionalni koncert Tomislava Bralića i klape Intrade događaj je kojem se svakog ljeta vesele i s nestrpljenjem ga iščekuju svi Bibinjci, pored ostalih manifestacija koje su duboko urezane u našu tradiciju. Veseli me vidjeti mještane i posjetitelje u ovakvom broju te da s uvijek istim žarom i emocijama dočekuju Tomislava Bralića i klapu Intrade, to je naš pravi Bibinjski duh” – kazao je Jure Fuzul, direktor Turističke zajednice općine Bibinje, koja je organizirala ovaj koncert u suradnji s općinom Bibinje i komunalnim poduzećem Bibinjac d.o.o.

Sinoćnim koncertom Bibinjci su potvrdili svoj status ljubitelja klapske pisme, te se ujedno pripremili za klapski spektakl Raspivano Bibinje koji će se održati ovog ljeta u kolovozu, a sve ostale događaje možete pratiti na online kalendaru Ljetnog programa 2022.

Galerija: Tomislav Bralić i Klapa Intrade