GALERIJA Koncertom Marka Škugora otvoren Advent u Bibinjama

Sinoć je otvoren još jedan Advent u Bibinjama, čime je službeno započelo najljepše doba u godini, a večer je uljepšao Marko Škugor vrhunskim koncertom stvorivši veselo blagdansko raspoloženje. 

Bibinjsku je publiku prije nastupa Marka Škugora na glavnom trgu zagrijao DJ Kimi set listom popularnih domaćih i stranih hitova te blagdanskih klasika s početkom u 18:00 sati. Službeno otvorenje adventskih kućica izmamilo je mnoge ljubitelje gastronomskih slastica i delicija koje će izlagači nuditi posjetiteljima bibinjskog adventa čitavog prosinca. 

Sjajna uvertira u otvaranje Adventa u Bibinjama okrunjena je nastupom Marka Škugora koji je nešto iza 20:30 sati pozdravio bibinjsku publiku te najavio večer sjajne zabave. U sat i pol nastupa, Škugor je raspjevao Bibinje svojim dobro znanim hitovima, a poseban su angažman publike dobile izvedbe Samo s Tobom Sam Upoznao Ljubav, Ti Budi ti, Čuvam Misto, no nisu ostale nezapažene ni novije skladbe poput Kad Bog Nas u Jedno Spaja i Ono Nešto. 

„Otvorili smo još jedan Advent u Bibinjama koji će do kraja prosinca bogatim programom za sve uzraste uljepšati najljepše razdoblje u godini. Pripremili smo brojne nastupe, iznenađenja za bibinjsku djecu, svima draga tradicionalna natjecanja u pripremanju slastica koja će razveseliti sve posjetitelje. Pozivam svih da nas posjete tijekom trajanja ovogodišnjeg adventa te da uživaju u sjajnoj ponudi gastronomskih izlagača na adventskim kućicama te da zapjevaju koji blagdanski hit. Vidimo se u Bibinjama!“ – rekao je Jure Fuzul, direktor Turističke zajednice općine Bibinje, koja ovogodišnji adventski program organizira i provodi uz podršku općine Bibinje te komunalnog poduzeća Bibinjac d.o.o.  

Vesela atmosfera, topli mirisi fritula, kuhanog vina i najljepše blagdanske melodije prizori su koji su sinoć obilježili početak još jednog Adventa u Bibinjama. U sklopu službenog programa Bibinjci i posjetitelji će kroz cijeli prosinac imati prilike čuti Petra Dragojevića, Dinu Jelusića, Vladu Kalembera i Srebrna Krila te brojne druge izvođače. Uz tradicionalnu Fritulijadu, natjecanje u pravljenju najukusnije blagdanske slastice, s nestrpljenjem se iščekuju i dolazak Sv. Luce kojemu će se posebno veseliti bibinjska djeca i najmlađi. 

Već ovog tjedna u sklopu Adventa u Bibinjama 2023. nastupaju Petar Dragojević i grupa Visoki Napon, a raspored nastupa saznajte na poveznici.  

Foto: Leo Banić