GALERIJA Mališane iz Privlake razveselila Sv. Luce i predstava ‘Božićno čudo’ GALERIJA Mališane iz Privlake razveselila Sv. Luce i predstava ‘Božićno čudo’
I ove godine djeca Dječjeg vrtića Sabunić proslavila su dan Svete Lucije. Već tradicionalno kao i proteklih godina predstava se održala u župnoj dvorani.... GALERIJA Mališane iz Privlake razveselila Sv. Luce i predstava ‘Božićno čudo’

I ove godine djeca Dječjeg vrtića Sabunić proslavila su dan Svete Lucije. Već tradicionalno kao i proteklih godina predstava se održala u župnoj dvorani. Djeca su jedva dočekala dan Sv. Luce i predstavu koje su tete pripremile te ih ni prohladni zimski dan nije smetao u šetnji  do dvorane. 

Odgojiteljice i ravnateljica vrtića izvele su predstavu Božićno čudo u kojoj su djevojčica Maša i dječak Darko pokazali kako pravo prijateljstvo briše sve granice i kako se kod takvog prijateljstva i anđeli raduju te rado pomažu.

Nakon predstave stigla je Sveta Luca u pratnji malog anđela polaznika Vrtića Sabunić.   Ulogu Svete Luce ove godine preuzela je pripravnica vrtića Marijana Glavan. 

Sveta Luca  ispričala je djeci kako je ove godine jako puno radova na cesti pa je magarčića ostavila kod Sv. Vida jer nije baš bilo prohodno do Popove vlake. Djeca su otpjevala pjesmu Djetešce nam se rodilo uz pratnju svojih teta. 

Sveta Luca je djeci  vrtića i ostaloj dječici koja su došla u dvoranu darovala vrećice sa slatkišima, a nakon podjele darova zaželjela puno zdravlja, radosti i igre uz poruku djeci da slušaju svoje roditelje i tete kako bi se i iduće godine opet susreli u radosti i veselju.