GALERIJA Nastupa klape Niko na adventskoj pozornici u Zadru GALERIJA Nastupa klape Niko na adventskoj pozornici u Zadru
Dugo je sinoć rominjala kiša, da bi se u predvečerje smilovala i potpuno stala. Zadarska klapa „Niko“ izašla je tako mirno na adventsku pozornicu... GALERIJA Nastupa klape Niko na adventskoj pozornici u Zadru

Dugo je sinoć rominjala kiša, da bi se u predvečerje smilovala i potpuno stala. Zadarska klapa „Niko“ izašla je tako mirno na adventsku pozornicu i s dalmatinskim klasikom Meri Cetinić „Konoba“ oko 19.30 otvorila koncert. Ono što je uslijedilo i dalje je bilo poput blagdanskog užitka za uši: „Can’t help falling in love“ Elvisa Presleyja, „La musica di notte“ Dubrovačkih trubadura, pa „Gariful“, „Suze od svile“ i drugi hitovi ove sjajne zadarske klape. 
Osnivač klape i legendarni zadarski ugostitelj Erik Pavin, Davor Pekota, Rikardo Perković i drugi odradili su vrhunski posao za solidan broj sinoćnjih posjetitelja na adventskom trgu, koji su uz druženje mogli uživati u a cappella izvedbama, svima omiljenim klasicima, domaćim i stranim evergreenovima, ili svjetskim hitovima u višeglasnim aranžmanima. Treći nastup ove zadarske klape na „Adventu u Zadru“, sastavljene od sjajnih pjevača i vrsnih glazbenika, pokazuje kako klapa „Niko“ postaje neizostavan dio adventsko-blagdanskog šušura i jedan od identitetskih događaja ove manifestacije. 

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *