GALERIJA Odlična zabava na koncertu Daleke obale

Gotovo dva i pol sata trajala je izvrsna svirka na prepunom Trgu Petra Zoranića i Trgu pet bunara. Pjevalo se i feštalo bez predaha, što najbolje govori o tome koliko je našim sugrađanima zapravo nedostajalo ovakvih događanja.

„Jel’ guštate?“ – pitao je s pozornice pjevač Jakša Jordes, a kao odgovor stigao mu je jednoglasan uzvik oduševljenja mnogobrojnih posjetitelja koncerta.

Prijateljice Ivana i Anita bile su jedne od onih koje su cijelo vrijeme pjevale sve pjesme. „Ajme, super nam je! Ovo je show! Odlično sviraju i znamo sve njihove pjesme. Falilo nam je ovakvih koncerata i opuštene atmosfere”. – rekle su nam.

Kako je koncert odmicao, tako je i atmosfera bila sve užarenija. Uz čašu kuhanog vina ili gina, odličnu zabavu i dobro društvo nitko više nije ni razmišljao o hladnoći.

Za kraj večeri izvodili su i repertoar po želji publike. Kad je krenuo stih „Marica zna…“, oduševljenje fanova bilo je na maksimumu. Na svoje su došli i s pjesmama „Osamdesete“, „Morska vila“, „Ruzinavi brod“, „14 palmi na otoku sreće“ i niz drugih.

Koncertna događanja na Adventu u Zadru nastavljaju se i večeras u 21 sat uz grupu Bang Bang u kojoj svira i Zadranin, bubnjar Damir Medić. Ovaj bend djeluje od 2012. godine te do sad iza sebe ima tri studijska albuma, pa i nagradu Porin za najboljeg novog izvođača.

Svakako je najpoznatija njihova pjesma „Imam“ koja je osvojila radijski eter, a što su nam pripremili za večeras otkrila je pjevačica benda, Lara Antić. „Bang Bang je točno prije dvije godine bio u Zadru i to smo, ono što se kaže, uhvatili zadnji vlak prije nego nas je zahvatila pandemija. Zato mislimo da ćemo završiti taj krug, ponovno se vraćamo u Zadar i zapravo kreće sve na bolje, hahahaha. Jako se veselimo toj svirci u Zadru jer obožavamo svirke uz more. Zadar inače posjećujemo ljeti, a sad ćemo ga posjetiti i zimi. Što se repertoara tiče, publika će se moći zabaviti uz naše pjesme koje su mogli čuti na radiju, kao i uz nove singlove. Ali i uz neke obrade koje smo pripremili posebno za ovu priliku. Definitivno će biti i „bržih“ stvari jer znamo da je zima i treba se ugrijati, tako da nismo spremili puno sentiša i laganica, ali vjerujemo da će se i zaljubljeni moći zagrliti i uživati.“ – najavila je Lara.