GALERIJA Održana tradicionalna 4. Privlaka Run – utrka za djecu i rekreativce GALERIJA Održana tradicionalna 4. Privlaka Run – utrka za djecu i rekreativce
Foto: Davor Strenja U subotu 11.6. se održao već tradicionalni 4. Privlaka Run – utrka za djecu i rekreativce koja je u ovogodišnjem izdanju... GALERIJA Održana tradicionalna 4. Privlaka Run – utrka za djecu i rekreativce

Foto: Davor Strenja

U subotu 11.6. se održao već tradicionalni 4. Privlaka Run – utrka za djecu i rekreativce koja je u ovogodišnjem izdanju okupila preko 300 sudionika! Organizatori ove utrke su: Triatlon klub Zadar, Turistička zajednica općine Privlaka, Općina Privlaka i komunalno poduzeće Artić. Partneri: O.Š. Privlaka, DVD Privlaka.

Na početku programa održale su se najprije utrke za djecu na kojim je sudjelovalo više od 100 djece svih uzrasta. Nakon dječjih utrka startale su glavne utrke na 5 i 10 km na kojim je startalo 200 tinjak trkača. Utrka je startala od „Obale privlačkih sabunjara“, nakon čega se prolazilo prekrasnim privlačkim poljima i šetnicom uz more.

Svi trkači su bili nagrađeni majicom i medaljom. Nagrade za pobjednike uručili su predsjednik općinskog vijeća Nikica Begonja i direktorica turističke zajednice općine Privlaka Iva Zorić Sarađen.

Nakon utrka uslijedio je tradicionalno bogat zabavni program na Privlačkom Kolištu uz bogatu ponudu jela i pića. Za zabavni dio programa bio je zadužen „023“ band iz Zadra.

Pobjednici utrka:

5km

Muški

1. Marko Blaić

2. Juraj Bilaver

3. Frane Fatović

Žene :

1. Maja Kurta

2. Vanja Petrović

3. Laura Bacci

10km

Muški :

1. Ante Špaleta

2. Filip Tomas

3. Vid Begonja

Žene :

1. Marijana Katić

2. Marija Skoblar Kurta

3. Neda Kožar