GALERIJA Održana završnica izazova „Najjače škole u gradu” GALERIJA Održana završnica izazova „Najjače škole u gradu”
Nakon cjelogodišnjeg školskog natjecanja jučer je ispred Ekonomske škole održano finale izazova „Najjače škole u gradu”. U izazovu je sudjelovalo 5 srednjih škola iz... GALERIJA Održana završnica izazova „Najjače škole u gradu”

Nakon cjelogodišnjeg školskog natjecanja jučer je ispred Ekonomske škole održano finale izazova „Najjače škole u gradu”. U izazovu je sudjelovalo 5 srednjih škola iz Zadarske županije: Gimnazija Franje Petrića (MIOC), Hotelijersko – turistička i ugostiteljska škola Zadar, Poljoprivredna, prehrambena i veterinarska škola Stanka Ožanića, Zadar, Tehnička škola Zadar uz domaćina Ekonomsko-birotehničku i trgovačku školu, Zadar. Nagradni fond za pobjednike u finalu iznosio je preko 3.000,00 kuna a osigurali su ga sponzori Decathlon, Imperium Gym uz Ekonomsko-birotehničku i trgovačku školu, Zadar. 

Glavni (ukupni) pobjednik izazova kod djevojaka je Gimnazija Franje Petrića (MIOC), a u kategoriji momaka Najjača škola u gradu je Ekonomsko-birotehnička i trgovačka škola, Zadar. Izazov u plenku u kategoriji momaka osvojio je Lovre Jerak iz Ekonomsko-birotehničke i trgovačke škole dok je u kategoriji djevojaka osvojila Iva Rotim iz Poljoprivredno-prehrambene i veterinarske škole Zadar.
TZK tim Ekonomsko-birotehničke i trgovačke škole, Zadar ponosan je na organizaciji i osmišljavanju projekta cjelogodišnjeg izazova te odazivu u kojem su sudjelovali mnogi učenici zadarskih srednjih škola. Ovim projektom Ekonomsko-birotehnička i trgovačka škola, Zadar potiče učenike i profesore na bavljenje sportom, na zdrav život i međuškolske aktivnosti uz zabavu i druženje.