GALERIJA Proslava Dana općine Poličnik i blagdana Svetog Ivana Glavosjeka GALERIJA Proslava Dana općine Poličnik i blagdana Svetog Ivana Glavosjeka
Danas je proslavljen Dan Općine Poličnik i blagdan Sv. Ivana Glavosjeka. Program je započeo polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća pored crkve Sv. Nikole u... GALERIJA Proslava Dana općine Poličnik i blagdana Svetog Ivana Glavosjeka

Danas je proslavljen Dan Općine Poličnik i blagdan Sv. Ivana Glavosjeka. Program je započeo polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća pored crkve Sv. Nikole u spomen na poginule branitelje.

Svečana sjednica održana je u Centru za razvoj i edukaciju u Poslovnoj zoni Grabi, a nazočni su bili brojni gosti; među njima ministrica poljoprivrede, državni tajnici, saborski zastupnici, župan, gradonačelnici i načelnici, te mnogi drugi.

Načelnik Davor Lončar govorio je o projektima koji su realizirani, ali i problemima s kojima se susreću. Unatoč svemu, Općina Poličnik spada među najuspješnije u Hrvatskoj, a poslovne zone su već dugi niz godina uzor drugima. Upućena je zahvala i bivšem ministru Božidaru Kalmeti za doprinose koje je dao u to doba.

Nakon prigodnih govora načelnika i gostiju, godišnja priznanja uručena su najzaslužnijim mještankama i mještanima.

Po završetku sjednice uzvanici su se uputili u Poslovnu zonu Murvica, gdje je otvoren novi proizvodni pogon tvrtke Kelava d.o.o.

Prigodni domjenak organiziran je u sali za vjenčanja Divino.