GALERIJA Spektakl “ANA RUCNER LIVE SHOW” oduševio Bibinje GALERIJA Spektakl “ANA RUCNER LIVE SHOW” oduševio Bibinje
Sinoć je na poznatoj šetnci Taline u uvali Jaz, održan koncertni spektakl proslavljene hrvatske violenčelistice Ane Rucner. Turneja “Ana Rucner Live show” koja se... GALERIJA Spektakl “ANA RUCNER LIVE SHOW” oduševio Bibinje

Sinoć je na poznatoj šetnci Taline u uvali Jaz, održan koncertni spektakl proslavljene hrvatske violenčelistice Ane Rucner. Turneja “Ana Rucner Live show” koja se trenutno izvodi po Hrvatskoj, očarala je mještane Bibinja i sve posjetitelje koji će sinoćnji show zasigurno pamtiti još dugo.

Od samog početka pa do posljednje jučerašnje izvedbe, Beethovenove Ode radosti, Rucner je pružala snažne i pamtljive emocije kroz električan nastup i kontakt s publikom. Bogati repertoar na kojem su se našle karakteristične crossover obrade poznatih klasika, ali i autorske kompozicije bio je upotpunjen audiovizualnim efektima, dok su projekcije na filmskom platnu, koje su prikazivale ljepote Hrvatske, pratile nastup i dale poseban doživljaj cijelom događaju.

Publika je sinoć uživala u dvostanom showu, a zanimljivo je da je ovo prvi događaj ovog ljeta u sklopu Ljetnog programa 2022. u Bibinjama koji se prenosio uživo putem streaming servisa na YouTube kanalu Visit Bibinje. Tako je Turistička zajednica općine Bibinje omogućila svima zainteresiranima, a koji nisu mogli prisustvovati koncertu uživo, da svejedno uživaju u djeliću maestralne koncertne atmosfere.

“Ovo je svakako jedan od većih događaja koji se ovog ljeta održao u Bibinjama te nam je drago da je publika pozitivno i s oduševljenjem reagirala na izvrstan sinoćnji nastup Ane Rucner. Drago nam je da smo uspjeli omogućiti prijenos uživo putem streaming servisa za sve one koji nisu mogli biti s nama na šetnici Taline te je ovo samo uvod da dostupne digitalne tehnologije koristimo za veći doseg naših događanja tijekom ljeta. Bibinje ovog ljeta očekuje još niz manifestacija u kolovozu u sklopu Ljetnog programa, stoga svih pozivam da nas posjete i uživate u svemu što smo pripremili” – kazao je Jure Fuzul, direktor Turističke zajednice općine Bibinje.

Atmosferu koncerta za pamćenje u kojem je uživala brojna publika na šetnici Taline pogledajte na promotivnom videu i na online fotogaleriji.

Bibinje u kolovozu očekuje još niz koncerata, nastupa i manifestacija, a sve možete pratiti na kalendaru Ljetnog programa 2022.

GALERIJA “Ana Rucner Live show”