GALERIJA Splitsku zvijezdu dočekao prepuni Zadarski adventski trg GALERIJA Splitsku zvijezdu dočekao prepuni Zadarski adventski trg
Gibonni: Otkazali su mi nastup za Novu godinu, ali zato sam samo vaš   Desetak minuta prije nego je počeo sinoćnji Gibonnijev koncert na... GALERIJA Splitsku zvijezdu dočekao prepuni Zadarski adventski trg
Gibonni: Otkazali su mi nastup za Novu godinu, ali zato sam samo vaš  

Desetak minuta prije nego je počeo sinoćnji Gibonnijev koncert na adventskom trgu, manje rijeke ljudi još su uvijek u redovima prilazile ulazu kod prvih adventskih kućica. Točno u 20:37 začuli su se prvi taktovi pokajničke himne „I’m sorry“. Zadarski adventski trg bio je prepun, a Gibonni je nakon simboličke uvodne pjesme otvorio dušu. Dan ranije na društvenim mrežama dušobrižnici su ga bili „razapeli“ zbog plesa po stolu i ugaženog kuglofa.  

– Oprostite, to sam bio samo ja. Ponijelo me, ponekad ne mogu izdržati. Volim biti s publikom – kazao je Gibonni, a onda je objavio dobru vijest za nekoliko tisuća promrzlih Zadrana koji su se dotad grijali čajevima.

– Najradije bih sada bio s vama u gomili. Toplije je i dobra je energija. Otkazali su mi koncert za Novu godinu, pa se ne moram štedjeti na ovom zadarskom koncertu. Sada sam samo vaš, mogu se oporavljati do Valentinova – našalio se splitski umjetnik, a onda su uslijedili „Mirakul“, pa „Kiša“ s novog albuma „U po’ ure“ i sve one druge stvari zbog kojih se voli najnagrađivaniji hrvatski glazbeni izvođač ovjenčan s nevjerojatnih 40 Porina. 

Na Badnjak na adventsku pozornicu dolazi grupa Cambi, a njihov koncert počinje u 11:30 sati.

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *