GALERIJA Talijanski tribute bend Queenmania osvojio bibinjsku publiku

QueenMania, jedan od popularnijih europskih Queen tribute bendova sinoć je nastupio pred bibinjskom publikom u višesatnom show-u. Talijanski tribute bend posvećen izvođenju Queen hitova, Bibinje je osvojio nevjerojatnim glazbenim i scenskim nastupom, impresivnim repertoarom te time u potpunosti opravdao svoj naziv. 

Cjelovečernji nastup u kojem su domaći i posjetitelji imali prilike uživati održao se na Obali Alfreda Lisice koja je prštala od dobre energije. Bibinjska je publika vjerno pratila frontmena Sonnyja Ensabellu u izvedbi popularnih Queenovih uspješnica „Radio Gaga“, „Don’t stop me know“, „Show must go on“, „Bohemian Rhapsody“, i mnogih drugih.

Zanimljiva fizička sličnost Ensabelle s frontmenom legendarne skupine Queen i vješto pjevanje svih zahtjevnih vokalnih dionica u većini pjesama začarali su bibinjsku publiku kojoj nije promaknula nijedna riječ izvedenih hitova. Užarena atmosfera kojoj se nije vidio kraj oduševila je članove benda koji su se tim povodom zahvalili publici.

Fotografije sinoćnjeg nastupa QueenMania benda dijelimo s vama na Facebook stranici Visit Bibinje, a nastup je bilo moguće pratiti i uživo na YouTube kanalu.

Izvrsna zabava u kojoj su mogli uživati posjetitelji i domaći dio je ovogodišnje europske turneje QueenMania tribute benda, a u sklopu koje će nastupiti na mnogim drugim festivalima i glazbenim događanjima u rodnoj Italiji, zatim Njemačkoj, Francuskoj, Švicarskoj te Hrvatskoj. QueenMania kao tribute sastav djeluje od 2006. godine. Zajednička strast prema legendarnom britanskom sastavu Queen okupila je četvoricu ovih izvrsnih glazbenika. Bend je već 2007. godine krenuo na Europsku turneju s nastupima u Engleskoj, Nizozemskoj, Švicarskoj, Austriji, Španjolskoj i Mađarskoj. Godinu dana nakon sudjelovao je na 23. službenoj konferenciji Queen Fan Club UK, tako postavši jedini talijanski Queen tribute bend koji je nastupio u Engleskoj.

Sjajna sinoćnja predstava obogaćena impresivnom kostimografijom i scenografijom bila je spektakularna posveta liku i djelu Freddieja Mercuryja i Queena, a publici izvrsna prilika za ponovno slušati hitove koji su trideset godina nakon i dalje popularni, odnosno, bezvremenski.

Propustili ste odličnu sinoćnju zabavu? Dođite u Bibinje, očekuju vas brojna druga zanimljiva događanja tijekom srpnja i kolovoza u sklopu  Ljetnog programa 2023. Vidimo se!