GALERIJA Tomislav Bralić i Intrade ugrijali dlanove i duše na zadarskom Adventu

Prvi put na Adventu u Zadru sinoć su nastupili Tomislav Bralić i klapa Intrade. Nakon prve večeri u kojoj je Tony Cetinski rastjerao oblake, stigla je bura pa su Intrade nastupile u pravom adventskom ugođaju, karakterističnom za sjevernije predjele. Prvi stolovi do pozornice zauzeti su naravno mnogo prije početka koncerta, a do 21 sat fanovi Intrada, kao i oni koji su došli samo kako bi se okrijepili na blagdanskim kućicama, zauzeli su sva raspoloživa mjesta.

Svoj prvi nastup na zadarskoj pozornici Intrade su simbolički otvorili pjesmom „Bilo je i vrime“, nakon čega je Bralić svim Katama, Katicama i Katarinama čestitao imendan.

– Pozdrav i svima vama koji ste došli s nama pjevati, pozdrav loži, balkonu, skalinama, prvom redu i svima vama koji dolazite sa svake bande, neka svi budete veseli, poručio je Bralić okupljenima koji su se odazvali pozivu i s klapom pjevali „Dalmacijo lipa sa svake bande“, „Kuća kraj ferala“, „Nije cviće na teraci“, „Karta ljubavi“, „Ti, samo si ti“…

Posebnu podršku zaslužili su članovi pratećeg benda koji nisu imali luksuz da zajedno s klapom i publikom podižu ruke i ugriju se, pa je poseban pljesak upućen njima. Sve ostale Bralić je pozvao da se zagrle, stisnu jedni uz druge, ugriju se uz čaj, vino i njihove pjesme, a to nije bilo problem kada su se počele redati legendarne pjesme „Ispod tvoje boloture“, „Zora bila“…

Svi koji su propustili sinoćnji nastup Intrada moći će to napraviti na Božić u Arsenalu, a za one koji nastavljaju u blagdanskom ritmu Advent u Zadru otvoren je svakodnevno od 10 sati ujutro. Sljedećeg tjedna očekuju nas nastupi zbora Condura Croatica (ponedjeljak), klape Leut (utorak), Jet Set Banda (četvrtak), Gina and the Gee Gee’s (petak), a koncert tjedna je nastup grupe Let 3 u subotu.

Informacije o svim događanjima dostupne su na stranici https://zadar.travel/hr/advent/.