GALERIJA U Društvenom centru u Bibinjama otvorena izložba fotografija GALERIJA U Društvenom centru u Bibinjama otvorena izložba fotografija
U Društvenom centru u Bibinjama otvorena je u utorak izložba fotografija koje su nastale tijekom fotoradionice koju su u suradnji s Općinom Bibinje ovaj... GALERIJA U Društvenom centru u Bibinjama otvorena izložba fotografija

U Društvenom centru u Bibinjama otvorena je u utorak izložba fotografija koje su nastale tijekom fotoradionice koju su u suradnji s Općinom Bibinje ovaj vikend organizirali Sanja Grgić Ćurić i Nikola Ćurić, a sudjelovala su 23 polaznika, među njima i djeca.

Fotografije su nastale na više atraktivnih lokacija u Bibinjama, te su dobile brojne pohvale posjetitelja.

Nazočne je na otvorenju izložbe pozdravio i načelnik Općine Bibinje, Šime Sekula.

“Zahvalio bih ekipi iz Foto Hrvatske, Sanji i Nikoli, na organizaciji ove fotoradionice. Po prvi put ovako nešto imamo u našem mjestu, drago mi je što se priključio i dobar broj djece, te se nadam da će sličnih događaja biti i više.” – kazao je načelnik Sekula.

Organizatorica fotoradionice, Sanja Grgić Ćurić, zahvalila se Općini Bibinje na podršci, te naglasila kako je ovo 180. radionica koju su organizirali.

“Obišli smo cijelu Hrvatsku, a na području Zadarske županije bili smo 28 puta.” – kazala je Grgić Ćurić, te posebno pohvalila djecu koja su pokazala izniman talent za fotografiranje.