GALERIJA Učiteljice sinoć raspjevale Bibinje

Sinoć su na glavnom bibinjskom trgu koncert održale popularne Učiteljice, domaći ženski sastav poznat po svom jedinstvenom izričaju. U dvosatnom nastupu za koji se tražio bis, Učiteljice su otpjevale svoje najveće uspješnice te u Bibinjama napravile pravu blagdansku atmosferu za pamćenje.

Uvodnim pozdravom Učiteljice su najavile puno dobre glazbe i zabave, a tijekom nastupa od publike se moglo čuti sudjelovanje u pjevanju hitova Luda kuća, Tako se to radi, Kapetane hvala i Karamela.

Veselu i opuštenu atmosferu sa sinoćnjeg koncerta donosimo vam u fotogaleriji.
Učiteljice su tročlani ženski hrvatski sastav koji djeluje još od 2014. godine. Vrlo su rano na sceni dosegle rekordnu slušanost i gledanost na radijskim postajama i YouTube kanalima, a prvi veći iskorak u popularnosti dostigle su duetima ‘Nema natrag’ s Jasminom Stavrosom te ‘Noći u Brazilu’ s Nedom Ukraden. Od tada nastupaju diljem Hrvatske i regionalno, a izdale su i nekoliko singlova te surađivale i s drugim imenima na domaćoj sceni poput Severine i Tarapana benda. Njihove nastupe publika pamti po dobroj zabavi, stoga i ne čudi nadimak „mladih kraljica zabave“.

U Bibinjama su sinoć napravile pravu feštu za pamćenje, a publiku je po završetku nastupa nastavio zabavljati DJ Kimi koji je blagdanskom set listom svih uveo u najljepši vikend u godini.
Bibinje danas od ranog jutra na glavnom trgu zabavlja zadarski Zaratino bend koji će uljepšati Badnjak, a na adventskim kućicama čitav se dan možete osladiti ili nazdraviti, stoga ne propustite priliku za veselo druženje s vašom obitelji i prijateljima.

Cjelokupni ovogodišnji program Adventa u Bibinjama Turistička zajednica općine Bibinje organizirala je uz potporu općine Bibinje, komunalnog poduzeća Bibinjac d.o.o, te Turističku zajednicu Zadarske županije.