GALERIJA Zadrani u veselju i dobro raspoloženi dočekali 2017. godinu!

Zadarske ulice na Poluotoku odzvanjale su noćas od glazbe, veselja i radosti! Na najvećem spektaklu Silvestrova ikad organiziranom, Zadar je ispratio Staru i dočekao Novu 2017. godinu na Narodnom trgu pred više tisuća Zadrana u društvu Ivana Zaka, Tomislava Bralića i klape „Intrade“, a od ranijih večernjih sati kada je počeo program dočeka nastupili su po cijelom Poluotoku još Bepo Matešić, David Ricov i grupe „Kanela“,  grupa „Vista“, „Synthetica“, „Living Room“, „Black Coffee“, tamburaški sastav „Harmonija“ te u ranim jutarnjim satima DJ Anđelo.

Tako je na čak pet gradskih punktova i trgova – Narodni trg, Trg Petra Zoranića, Forum, Kalelarga i na terasi caffe bara „Kult“ , „Dišpet“ i La Bodega – proslavljena godina koja je Zadru donijela naslov najbolje europske destinacije uz želje da sljedeća u svakom pogledu bude još bolja.

 

Veselo i na dječjoj Novoj godini

Zadar je imao i dječji doček Nove godine u prijepodnevnim satima, pa je održana radionica s izradom kroštula s čokoladom uz mentorstvo i asistenciju legendarnog hrvatskog masterchefa Branka Ognjenovića. Djecu je zabavljao i program vodio popularni Igor Jelinić Toto, a nakon čokoladnog performansa za djecu u podne je zapjevao Ivan Zak. Nakon koncerta za najmlađe Zadrane, podijeljene su čokoladne kroštule uz fotografiranje s Ognjenovićem i Zakom.

[huge_it_gallery id=”120″]