Gaši: Stanje u županijskom SDP-u godinama je bilo loše Gaši: Stanje u županijskom SDP-u godinama je bilo loše
Dva dana nakon raspuštanja zadarske županijske organizacije SDP-a od strane Glavnog odbora te stranke, danas je pred novinare izašao novoizabrani povjerenik Erol Gaši koji... Gaši: Stanje u županijskom SDP-u godinama je bilo loše

Dva dana nakon raspuštanja zadarske županijske organizacije SDP-a od strane Glavnog odbora te stranke, danas je pred novinare izašao novoizabrani povjerenik Erol Gaši koji je uz ostalo najavio i usku suradnju županijske i gradske organizacije zadarskog SDP-a, što do sada nije bio slučaj.

Da je Erol Gaši iz Zagreba dobio otvorene ruke po pitanju uređenja županijske organizacije moglo bi se iščitati već iz najave njegovih prvih poteza, a to je poništavanje kandidature Renate Sabljar Dračevac za županicu i Marina Rukavine za dožupana.

Na današnjoj konferenciji za medije E.Gaši je otvoreno kazao kako je stanje u županijskoj organizaciji SDP-a loše i to već godinama, u prilog tome naveo je i kako u 75 posto jedinica lokalne samouprave nemaju svoje vijećnike, a na posljednjim lokalnim izborima u velikom broju jedinica nisu ni ponuđeni kandidati SDP-a.

Dotaknuo se i javnosti poznatog lošeg odnosa na relaciji županijskog i zadarskog gradskog SDP-a te je poručio kako tu više neće biti “krivih pogleda” već će zaživjeti uska suradnja.

“Želja mi je ostvariti daleko bolje rezultate nego na lokalnim izborima 2017. godine, zatim konsolidacija stanja na terenu , a koje je trenutno jako loše, i treće moj veliki cilj je da Zadarska županija ne bude više županija u kojoj SDP neće imati niti jednog gradonačelnika i načelnika, to su moja tri osnovna cilja.” – poručio je Erol Gaši. 

Izvor: HRT Radio Zadar