General Gotovina donirao zadarskoj bolnici novac za kupnju respiratora General Gotovina donirao zadarskoj bolnici novac za kupnju respiratora
Na konferenciji za medije održanoj jutros ispred Doma županije u Zadru iznijeti su novi podaci o broju oboljelih od koronavirusa. Iako ima oboljelih liječnika,... General Gotovina donirao zadarskoj bolnici novac za kupnju respiratora

Na konferenciji za medije održanoj jutros ispred Doma županije u Zadru iznijeti su novi podaci o broju oboljelih od koronavirusa.

Iako ima oboljelih liječnika, te je značajan broj onih koji su u samoizolaciji, Opća bolnica Zadar daje maksimum da funkcioniraju što bolje u otežanim uvjetima.

Ravnatelj Željko Čulina kazao je kako se povećao i broj respiratora zahvaljujući donacijama.

Jedan od donatora je i general Ante Gotovina, čija tvrtka Pelagos je, zajedno s tvrtkom Jadran tuna, kupila jedan respirator.

 • Anonimno

  27. ožujka 2020. #1 Author

  Svaka čast firmama, to je donacija svih nas.
  Bravo narode.

  Odgovori

 • Anonimno

  27. ožujka 2020. #2 Author

  Dvije firme-jedan respirator. To poidu na Kornatima u sedmicu dana 😖😖

  Odgovori

  • Anonimno

   28. ožujka 2020. #3 Author

   …nemojte tako komentirati, donirali su, to je najvažnije u ovako teškoj situaciji. Trebamo biti zahvalni svima koji na ovaj način pomažu zdravstvenom sustavu…kada kritiziramo, pođimo od sebe, šta smo kao pojedinci učinili u situaciji poput ove?

 • Anonimno

  4. travnja 2020. #4 Author

  Ma nabijem ga na …

  Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.