Gibonni brojnim hitovima oduševio publiku na Višnjiku

Emotivnim koncertima svjetski poznate pijanistice Lole Astanove i Gibonnija otvoren je glazbeni program Adria Toura. Brojni posjetitelji nakon teniskih mečeva zapjevali su uz hitove. Na pozornici je zaplesao i osnivač Adria Toura i prvi tenisač svijeta Novak Đoković. On se kasnije pridružio veselom društvu u kojem su uz direktora Adria Toura Đorđa Đokovića bile i tenisačice Ana Konjuh, Donna Vekić i Olga Danilović.

 

Večer je koncertom koji je spoj klasike i najnovijih svjetskih hitova otvorila pijanistica Lola Astanova. Glazbenica je veselom energijom rasplesala posjetitelje, a pred kraj nastupa na bini joj se pridružio Đoković koji se kasnije fotografirao s brojnim obožavateljima. U koncertu su uživali modna dizajnerica Anamarija Asanović, voditelj Ivan Vukušić te brojni drugi.

Gibonni je nakon duže pauze nastupio pred oduševljenom publikom i otpjevao svoje najveće hitove. Osvajač više od 40 Porina izveo je svoje brojne hitove kao što su Zlatne godine, Činim pravu stvar, Libar, Oprosti te mnoge druge. Izvrsna zabava najbolja je najava pozitivne energije koja vlada na ŠC Višnjik ovog vikenda.

Subotnji teniski program nastavlja se teniskim mečevima u 14 i 19 sati. Posljednji dan turnira u nedjelju nudi atraktivne teniske mečeve u večernjim satima te koncert Petra Graše.

Ulaznice za Adria Tour prodaju se u sustavu ulaznice.hr i na blagajni ŠC Višnjik. Organizator podsjeća sve gledatelje turnira da vode računa o epidemiološkom mjerama te da se drže preporuka Stožera za civilnu zaštitu i Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.

 

Foto: HTS/Mario Ćužić