GIBONNI I DORIS U BIOGRADU Karte za koncerte ljeta u prodaji i u Arsenalu GIBONNI I DORIS U BIOGRADU Karte za koncerte ljeta u prodaji i u Arsenalu
  Iz Ilirije najavljuju kako je zbog velike navale na karte za koncertni spektakl Gibonnija, koji će se održati 15. srpnja 2017. godine s početkom... GIBONNI I DORIS U BIOGRADU Karte za koncerte ljeta u prodaji i u Arsenalu

 

Iz Ilirije najavljuju kako je zbog velike navale na karte za koncertni spektakl Gibonnija, koji će se održati 15. srpnja 2017. godine s početkom u 22 sata na bazenu Ilirija- Aquatic Beach Club, otvoreno još jedno prodajno mjesto – Ilirijin Arsenal u Zadru.

Ulaznice po cijeni od 90 kuna (slobodno stajanje) i 150 kuna (VIP ulaznice) možete kupiti radnim danima, od ponedjeljka do petka od 9 – 16, a subotom od 9 do 12 sati u uredu Arsenala.

Karte za koncert Doris Dragović koji je na istom mjestu na rasporedu 27. srpnja 2017. godine, ulaznice po cijeni od 80 kuna (slobodno stajanje) i 150 kuna (VIP ulaznice) također možete kupiti u navedeno uredovno vrijeme u Arsenalu.

Broj ulaznica za navedene koncerte je ograničen. 

Sve upite oko VIP ulaznica možete slati na info@arsenalzadar.com.