GLASOVAC KALMETI: Strašno je koliku toleranciju na kriminal i nepotizam imate! GLASOVAC KALMETI: Strašno je koliku toleranciju na kriminal i nepotizam imate!
Vijećnica SDP-a Sabina Glasovac na sjednici Gradskog vijeća postavila je pitanje gradonačelniku Kalmeti o tome zašto od prošle sjednice Gradskog vijeća ništa nije poduzeto... GLASOVAC KALMETI: Strašno je koliku toleranciju na kriminal i nepotizam imate!

Vijećnica SDP-a Sabina Glasovac na sjednici Gradskog vijeća postavila je pitanje gradonačelniku Kalmeti o tome zašto od prošle sjednice Gradskog vijeća ništa nije poduzeto po pitanju optužbi koje su iznijete na račun direktora tvrtke Nasadi, Lenka Ugrinića.

Podsjetimo, tada je vijećnica Irena Dragić iznijela saznanja koja su joj upućena, a prema kojima je Ugrinić kupio sebi grobnicu u zaštićenim dijelu Gradskog groblja po povlaštenoj cijeni, te tako zlouporabio položaj i ovlasti. Osim toga, rečeno je kako je zaposlio pet članova svoje obitelji mimo natječaja.

“Žalosno je i gotovo nevjerojatno da su prošla tri mjeseca otada, a da Grad nije poduzeo ništa po tom pitanju, da provjeri te navode. Osim toga, u gradskim tvrtkama vlada toliki nepotizam direktora i njihovih obitelji da građani nemaju šanse zaposliti se. Posljednje informacije govore da je Ugrinić sinove zaposlio u tvrtke Čistoća i Vodovod. Onda će on kasnije zaposliti njihove sinove i tome nikad kraja. Strašno je gradonačelniče koliku toleranciju imate na te stvari.” – kazala je Sabina Glasovac.

Gradonačelnik Božidar Kalmeta joj je odgovorio kako je ona primjer da se i ljudi koji nisu u HDZ-u mogu zaposliti.

“Vi niste iz Zadra, ali ste mogli doći tu studirati i kad ste diplomirali našli ste posao u školi iako niste u HDZ-u. Vi ste dokaz da nije točno to što govorite.” – kazao je Kalmeta.

gradsko-vijece-_800x450

 

 

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.