Glazbeni program i spektakularan vatromet u Zadru za Dan pobjede i obljetnicu Oluje

Grad Zadar i ove godine obilježava Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja glazbenim programom i vatrometom.

Dvodnevnim programom Grad Zadar u suradnji s TZ Grada Zadra obilježava ovogodišnji Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja. 

U petak, 4. kolovoza, s početkom u 20 sati na Narodnom trgu održat će se koncert klape Sveti Mihovil. Klapa je sastavljena od policijskih službenika, a njihovi nastupi neizostavni su na humanitarnim koncertima, kulturnim događanjima i proslavama, te prigodnim obilježavanjima značajnih događaja.

U subotu, 5. kolovoza, na zadarskom Forumu održat će se  koncert instrumentala Mediterraneo. Riječ je o crossover projektu Tonćija Huljića s uspješnicama iz gledanih serija i filmova kroz fuidne i eklektične aranžmane uz pratnju orkestra, zbora te Madre Badessa glazbenika. Koncert počinje u 21:00 sat. U 23 sata s Istarske obale izvest će se prigodni vatromet

Te večeri zvonik Svete Stošije zasvijetlit će u bojama hrvatske zastave, a Pozdrav Suncu u hrvatskim crveno-bijelim kockicama.

U slučaju loših vremenskih uvjeta moguće je otkazivanje dijela predviđenog programa.

Svim hrvatskim braniteljima i njihovim obiteljima, svim građankama i građanima Zadra čestitamo Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja. 

Unaprijed zahvaljujem na objavi informacije o programu obilježavanja Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja.