GLAZBENI SPEKTAKL U ARSENALU Koncert S.A.R.S. – a povodom Valentinova GLAZBENI SPEKTAKL U ARSENALU Koncert S.A.R.S. – a povodom Valentinova
Sutra se u Arsenalu sprema još jedan veliki glazbeni spektakl. Naime, jedna od najpopularnijih grupa u regiji, grupa S.A.R.S. dolazi u Zadar. Ovo je... GLAZBENI SPEKTAKL U ARSENALU Koncert S.A.R.S. – a povodom Valentinova

Sutra se u Arsenalu sprema još jedan veliki glazbeni spektakl. Naime, jedna od najpopularnijih grupa u regiji, grupa S.A.R.S. dolazi u Zadar.

Ovo je do sada njihov najveći zadarski koncert, a povodom Valentinova imate priliku s vašim partnerom ili onima koji će to tek postati uživo poslušati neke od najljepših hitova kao što su: “Lutka”, “Klinka”, “Glupost”, “Ti,ti,ti”, “Ratujemo ti i ja” i mnoge druge.

Ovo je definitivno koncert koji će vam dugo ostati u pamćenju, a i ekipa iz benda predvođena frontmenom Žarom najavljuju kako se izrazito vesele koncertu u Arsenalu.

Ulaznice za koncert S.A.R.S.-a još sutra na sam dan koncerta možete pronaći u zadarskom Q baru i Sold out digitalnom tisku (M. Krleže 3/a, do Palačinka bara), te na ulazu u Arsenal pred početak koncerta od 19 sati po cijeni od 100 kuna.

Početak koncerta najavljen je za 22 sata, a službeni after party, na koji je ulaz uz predočenje ulaznice besplatan, održava se u Q baru po završetku koncerta.

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.