Građani policiji predali Zolju i metke za pušku Građani policiji predali Zolju i metke za pušku
Tijekom jučerašnjeg dana policijski službenici za protueksplozijsku zaštitu Policijske uprave zadarske su po dojavi građana izuzeli jedno minsko-eksplozivno sredstvo M-80 tzv „Zolja“, dok je... Građani policiji predali Zolju i metke za pušku

Tijekom jučerašnjeg dana policijski službenici za protueksplozijsku zaštitu Policijske uprave zadarske su po dojavi građana izuzeli jedno minsko-eksplozivno sredstvo M-80 tzv „Zolja“, dok je drugi građanin dan prije policiji predao 151 komad raznog puščanog streljiva. 
Streljivo i minsko eksplozivna sredstva su na siguran način preuzeli policijski službenici za protueksplozijsku zaštitu te pohranili po pravilima struke.

I ovom se prilikom zahvaljujemo svim građanima, koji su prepoznali značaj akcije „Manje oružja-manje tragedija“ i vratili oružje, streljivo ili minsko-eksplozivna sredstva te time otklonili opasnost iz svoje okoline.

Također sve druge građane pozivamo da slijede njihov primjer te ih podsjećamo kako i dalje mogu bez vremenskog ograničenja predati zabranjeno i dozvoljeno oružje i streljivo.
Naglašavamo da se protiv njih neće pokretati prekršajni niti kazneni postupak, dovoljno je da se obrate najbližoj policijskoj postaji ili na broj 192, nakon čega će policijski službenici u civilu doći na dogovoreno mjesto i preuzeti opasna sredstva.