Građani vikali Vučetiću: Ne mudruj, reci da si za Covid potvrde i protiv slobode! Građani vikali Vučetiću: Ne mudruj, reci da si za Covid potvrde i protiv slobode!
Predsjednika Gradskog vijeća Grada Zadra, Marka Vučetića, organizatori prosvjeda pitali su danas ispred Gradske uprave podržava li uvođenje Covid potvrda. “Zahtjev po kojem bi... Građani vikali Vučetiću: Ne mudruj, reci da si za Covid potvrde i protiv slobode!

Predsjednika Gradskog vijeća Grada Zadra, Marka Vučetića, organizatori prosvjeda pitali su danas ispred Gradske uprave podržava li uvođenje Covid potvrda.

“Zahtjev po kojem bi se mi trebali očitovati o potvrdama je nelegitiman. Mi niti smo odlučili niti možemo suspendirati takve potvrde. Građani trebaju pravilno adresirati zahtjev, on treba ići prema Stožeru, a ne prema gradskim vijećnicima ili prema predsjedniku Gradskog vijeća.

Nakon što je bilo povika prema njemu, on im je dogovorio.

“U zabludi ste ako mislite da moja riječ ima težinu u ovom slučaju, ja ne predstavljam tijelo koje je donijelo takvu odluku. Ovo je javno zdravstveni problem.” – kazao je Vučetić.

Građani su mu stali dovikivati da tko ga plaća, neka se izjasniti je li za ili protiv Covid potvrda.

“Recite da ili ne, koje je vaše mišljenje. Jasno recite ako podržavate segregaciju. Ili ste za nju ili niste, nema između.”

“Na taj način ne možete iznuditi moj odgovor.” – kazao im je.

“Jesi li za slobodu ili nisi, reci jasno. Govorimo o protuustavnim odlukama”.

Nakon toga ga nisu htjeli slušati nego skandirali da odgovori da ili ne.

On je opet ponovio da Gradsko vijeće o tome ne odlučuje i da se neće očitovati. Dovikivali su mu da će ovo shvatiti kao da nije za slobodu.

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.