Gradonačelnik Dukić čestitao Dan žena pripadnicama nježnijeg spola Gradonačelnik Dukić čestitao Dan žena pripadnicama nježnijeg spola
Gradonačelnik Branko Dukić upotio je čestitku povodom Dana žena svim pripadnicama nježnijeg spola. Prenosimo je u cijelosti. “Žene još uvijek prolaze teži put, veće... Gradonačelnik Dukić čestitao Dan žena pripadnicama nježnijeg spola

Gradonačelnik Branko Dukić upotio je čestitku povodom Dana žena svim pripadnicama nježnijeg spola. Prenosimo je u cijelosti.

“Žene još uvijek prolaze teži put, veće prepreke i nemaju jednaku priliku za uspjeh kao muškarci. Žene su mi bile i danas su suradnice i svjedok sam kako svakoj ulozi pristupaju s punim angažmanom, odgovornošću i posvećenosti.

Dan kada omogućimo našim kćerima da u potpunosti ostvare svoj potencijal doživjet ćemo i najveći prosperitet, a prvi korak je društvo u kojem nema žene i djevojčice koja provodi život u strahu od nasilja.

Sretan vam Dan žena, a mojim kćerima, supruzi, suradnicama i kolegicama hvala što me činite boljim čovjekom i gradonačelnikom nego bih to bio bez vas.”

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.