GRADONAČELNIK KNEZ SE DERAO NA VIJEĆNICU SLAVICU JELIČIĆ Naljutilo ga postavljeno pitanje GRADONAČELNIK KNEZ SE DERAO NA VIJEĆNICU SLAVICU JELIČIĆ Naljutilo ga postavljeno pitanje
Na sinoć održanoj sjednici GV Grada Biograda na moru našla se točka dnevnog reda koja je skinuta sa dnevnog reda na prošloj sjednici održanoj... GRADONAČELNIK KNEZ SE DERAO NA VIJEĆNICU SLAVICU JELIČIĆ Naljutilo ga postavljeno pitanje

Na sinoć održanoj sjednici GV Grada Biograda na moru našla se točka dnevnog reda koja je skinuta sa dnevnog reda na prošloj sjednici održanoj 6.listopada 2015.godine.
Naime, radilo se o točci dnevnog reda “prijedlog odluke o  izboru najpovoljnijeg ponuditelja za povjeravanje poslova košnje trave i održavanja zelenih površina u pojasu nerazvrstanih cesta na području Grada Biograda na moru”.
Obzirom da na toj sjednici GV na postavljena pitanja vijećnika nije bilo moguće dobiti odgovore tko je ta zadruga List kojoj se povjeravaju poslovi, da li ima mogućnosti obavljanja poslova obzirom na zaposlene i sredstva, zašto to ne radi onaj tko je do sada radio, itd, točka je skinuta s dnevnog reda.

Ista točka se našla jučer na sjednici i naravno zatraženi su odgovori na pitanja sa pošle sjednce.
Očito su pitanja SDP-ove vjećnice Slavice Jeličić  iziritirala gradonačelnika da je jako ružno i sa povišenim tonovima reagirao.
Odgovor je bio što bi vi sada htjeli, imaju jednog zaposlenog, što sada treba postavljati  glupa pitanja, što imate protiv ljudi itd. Naravno da ni predsjednica GV nije reagirala na povišene tonove, a što inače zna učiniti ako oporbeni vjećnik prekorači svoje ovlasti.
“Znači poslovnik važi samo za oporbene vjećnike, a za gradonačelnika ne važi. On može vikati na vječnike, ne odgovoriti na pitanje, demonstrativno se dignuti i bacati papire,  i to je kao u redu.
Zato se pitam, imaju li vječnici pravo postaviti pitanje kome se povjeravaju određeni poslovi plaćeni novcem građana Grada Biograda. Radi se povjeravanju poslova  u  vrijednosti posla je  337.484,50 kuna s PDV-om na četiri godine.” – kazala je vijećnica SDP-a Slavica Jeličić.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.