GRADSKA GLAZBA ZADAR PUTUJE U ČEŠKU Sudjeluju na međunarodnom festivalu orkestara GRADSKA GLAZBA ZADAR PUTUJE U ČEŠKU Sudjeluju na međunarodnom festivalu orkestara
Gradska glazba Zadar u narednom razdoblju imat će brojne aktivnosti i nastupe. Prvi je već u petak, 29. travnja kada će sudjelovati na Smotri... GRADSKA GLAZBA ZADAR PUTUJE U ČEŠKU Sudjeluju na međunarodnom festivalu orkestara

Gradska glazba Zadar u narednom razdoblju imat će brojne aktivnosti i nastupe. Prvi je već u petak, 29. travnja kada će sudjelovati na Smotri puhačkih orkestara Zadarske županije u Pagu. Inače, orkestar Gradske glazbe već tradicionalno sudjeluje na ovoj manifestaciji, koja okuplja orkestre iz Zadarske županije, ali i šire.

Već sljedećeg dana, u subotu 30. travnja, zadarska Gradska glazba, predvođena dirigentom Draženom Habušem, održat će promenadni koncert na Narodnom trgu u 11 sati.

Nadalje, svoje nastupe ovaj orkestar nastavlja i 14. svibnja kada sudjeluje u Primoštenu na Smotri puhačkih orkestara sjeverne i srednje Dalmacije.

No, ono što slijedi nakon toga je inozemno gostovanje ovog orkestra i to u Češkoj. Naime, članovi Gradske glazbe Zadar sudjelovat će od 19. do 22. svibnja 2016. na 4. festivalu Brass orkestara Prachatice. Zadarski će glazbari tako predstavljati Zadar na ovom međunarodnom susretu orkestara.