GRADSKI REDARI MOĆI ĆE KAZNITI NASADE ZBOG VOŽNJE KAMIONA PO TRGU U PODNE GRADSKI REDARI MOĆI ĆE KAZNITI NASADE ZBOG VOŽNJE KAMIONA PO TRGU U PODNE
Na aktualnom satu sjednice Gradskog vijeća Grada Zadra, koja je počela jutros u devet sati, vijećnici su postavljali pitanja o raznim problemima. Vijećnik Reno... GRADSKI REDARI MOĆI ĆE KAZNITI NASADE ZBOG VOŽNJE KAMIONA PO TRGU U PODNE

Na aktualnom satu sjednice Gradskog vijeća Grada Zadra, koja je počela jutros u devet sati, vijećnici su postavljali pitanja o raznim problemima.

Vijećnik Reno Sinovčić je postavio pitanje o tome kako je moguće da kamioni tvrtke Nasadi prometuju oko podne po Narodnom trgu.

“Bila je gužva, puno ljudi po gradu, a šleper tvrtke Nasadi došao je na Trg krcati neke stvari. Vjerujem da se ti moglo napraviti i ranije ujutro, ili kasnije, a ne po najvećoj gužvi. Ugostitelji primjerice, kada moraju nešto prevesti do svog objekta, to ne smiju raditi nakon 7 sati u jutro, pa ne znam zašto je ovima iz Nasada to dozvoljeno u podne.” – pitao je Sinovčić.

Gradonačelnik Božidar Kalmeta je odgovorio:

“Preko dana djelatnici Čistoće tri puta dnevno odvoze smeće, dok za Nasade ne znam. Nije praksa da kamioni Nasada dolaze. Ja sam vidio da su bili oko 10 kad su stavljali bor oko Božića. Ubuduće će prometni redari kontrolirati vožnju na Poluotoku.” – kazao je Kalmeta.

Podsjetimo, nedavno je kamion gradske tvrtke Nasadi u podne prometovao po Narodnom trgu na opće zgražanje ugostitelja i građana koji su se tamo našli.

Direktor Lenko Ugrinić ih je poslao do Gradske uprave kako bi ukrcali neke stvari i odvezli ih iako to nije bilo hitno niti se morali raditi u podne. Ovaj bahat potez osudili su brojni građani.