Grdović: Prihod od koncerta ide za djecu s teškoćama, stare i nemoćne, te pse u azilu Grdović: Prihod od koncerta ide za djecu s teškoćama, stare i nemoćne, te pse u azilu
Popularni zadarski pjevač Mladen Grdović priprema se za spektakularan koncert kojim će proslaviti 40 godina karijere, a održat će se 15. veljače u sportskoj... Grdović: Prihod od koncerta ide za djecu s teškoćama, stare i nemoćne, te pse u azilu

Popularni zadarski pjevač Mladen Grdović priprema se za spektakularan koncert kojim će proslaviti 40 godina karijere, a održat će se 15. veljače u sportskoj dvorani Krešimira Ćosića na Višnjiku.

Nema sumnje da će dvorana biti do kraja popunjena, kao i prije 5 godina, kada je slavio 35 godina karijere, a Mladen je odlučio da će sredstva od prodaje ulaznica donirati onima kojima pomoć treba – za djecu s posebnim potrebama, stare i nemoćne, te napuštene pse u Zadarskom azilu.

Ova gesta nije nikoge previše iznenadila s obzirom da se zna da Mladen uvijek rado sudjeluje u humanitarnim akcijama, posebno kada treba pomoći bolesnoj djeci.

 • anna

  4. veljače 2019. #1 Author

  Grdović je uvik bija duša ovog grada! Ka i duša plemenita vina! Hvala za humanitarne geste, posebno za pomoć Zadarskom azilu, jer velika je samo ona duša koja uz pomoć ljudima, i dici, siti se da još postoji netko koga je Bog stvorija i da mu život na dar! Idemo zadarski glazbenici, organizirajte veliki koncert sa svojim prijateljima glazbenicima da se izgradi kvalitetan azl, svakoj duši je hladno bez tople postelje zimi ,ili vruće bez zaklona u vrele litnje dane. Ili bez lijeka kad je bolestan! Bravo, Grdović! Želim ti svu sriću!

  Odgovori

 • Kopriva

  4. veljače 2019. #2 Author

  Iman barku al neman kartu 😉

  Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.