GRDOVIĆ: Sramota je da se naše branitelje hvata kao zločince po Bosni i Hercegovini! GRDOVIĆ: Sramota je da se naše branitelje hvata kao zločince po Bosni i Hercegovini!
Popularni zadarski pjevač Mladen Grdović nije ostao ravnodušan na uhićenja pripadnika HVO-a u susjednoj nam Bosni i Hercegovini, te prijetnjama da će biti uhićeni... GRDOVIĆ: Sramota je da se naše branitelje hvata kao zločince po Bosni i Hercegovini!

Popularni zadarski pjevač Mladen Grdović nije ostao ravnodušan na uhićenja pripadnika HVO-a u susjednoj nam Bosni i Hercegovini, te prijetnjama da će biti uhićeni i mnogi drugi branitelji prijeđu li granicu. U tom kontekstu čak se spominju i generali Gotovina i Krstičević.

Stoga je Grdović na Facebook profilu iznio svoj stav o tome.

“Sramota je da se naši branitelji hvataju po Bosni i Hercegovini kao zločinci! Pa zna se da je Hercegovina branila Hrvatsku uz cijelu obalu, Velebit, Slavoniju itd., a isto tako se zna da je Hrvatska pomagala Bosnu u cijelosti od JNA i četnike bande koji su bili moćni i htjeli napraviti Veliku Srbiju.” – napisao je Grdović.

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.