Halid Bešlić nastupa na bazenu Ilirije u Biogradu 10. kolovoza! Halid Bešlić nastupa na bazenu Ilirije u Biogradu 10. kolovoza!
Koncertno ljeto u Biogradu na Moru zatvara jedinstveni interpretator i nevjerovatni zabavljač, kralj sevdaha kako mu mnogi tepaju- Halid Bešlić. 10.08.2017. , nakon više... Halid Bešlić nastupa na bazenu Ilirije u Biogradu 10. kolovoza!

Koncertno ljeto u Biogradu na Moru zatvara jedinstveni interpretator i nevjerovatni zabavljač, kralj sevdaha kako mu mnogi tepaju- Halid Bešlić.

10.08.2017. , nakon više od 6 godina Halid Bešlić dolazi u Biograd na Moru, a koncert je zakazan u 22.00h.
Mnogi koji su pohodili njegov koncert, znaju da se za takve koncerte traži uvijek ‘karta više’, stoga upozoravamo da se osigurate na vrijeme.
U gotovo 40 godina pjevačke karijere, Halid Bešlić je objavio više od 20 albuma, a njegove hitove poput Zlatnih struna, U meni jesen je, Prvog poljupca, Malo je, malo dana, Miljacke… pjevaju uglas svi naraštaji.
10.08.2017. u 22h na Bazenu ”Ilirija” u Biogradu na Moru imat ćete priliku doživjeti koncertnu atmosferu koji mnogi opisuju kao onu koji se ne zaboravlja.
Halidovi koncerti uvijek su opisani kao spektakularni i prepuni emocija pa to može očekivati i publika na bazenu ”Ilirija” u Biogradu na Moru.
Ulaznice po 90,00 kn će biti dostupne na sljedećim prodajnim mjestima:
lirija Travel, Hotel Ilirija, Marina Kornati, Kamp Park Soline, Bazen Ilirija, Arsenal Zadar, i na prodajnim mjestima Ticketshopa i online.
Vip ulaznice po 150,00 kn možete nabaviti u Ilirija Travel agenciji u Biogradu n/m, ili u Arsenalu u Zadru.