Halid Bešlić pjevao pred prepunim Arsenalom; Oporavio se od operacije! Halid Bešlić pjevao pred prepunim Arsenalom; Oporavio se od operacije!
Sinoć je u Arsenalu održan koncert popularnog sarajevskog pjevača Halida Bešlića. Ovo je prvi put da je tamo nastupio, a zadarska publika ga nije... Halid Bešlić pjevao pred prepunim Arsenalom; Oporavio se od operacije!

Sinoć je u Arsenalu održan koncert popularnog sarajevskog pjevača Halida Bešlića. Ovo je prvi put da je tamo nastupio, a zadarska publika ga nije imala prilike vidjeti duže vrijeme u Zadru. Stoga je koncert bio iznimno dobro posjećen, i prizemlje i gornji dio bili su do kraja popunjeni. Halid Bešlić je tijekom večeri izveo brojne svoje hitove, a nakupilo ih se u 40 godina dugoj karijeri popriličan broj.

Halid je većinu koncerta proveo sjedeći na visokoj sjedalici, a publici je pojasnio da je prije 20-ak dana imao operaciju, te da ga otada boli noga. No unatoč tome, koncert je odradio kao pravi profesionalac, a publika je uistinu uživala u njegovim pjesmama.

PhotoPictureResizer_190224_041237392_crop_800x450

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.