HDZ OBJAVIO VIDEO Šef SDP-a Radeta zarađuje koristeći nelegalno javnu površinu HDZ OBJAVIO VIDEO Šef SDP-a Radeta zarađuje koristeći nelegalno javnu površinu
Zadarski HDZ na svojoj Facebook stranici objavio je novo priopćenje, a odnosi se ne poslovanje Danijela Radete, predsjednik Gradskog odbora SDP-a. Prenosimo ga u... HDZ OBJAVIO VIDEO Šef SDP-a Radeta zarađuje koristeći nelegalno javnu površinu

Zadarski HDZ na svojoj Facebook stranici objavio je novo priopćenje, a odnosi se ne poslovanje Danijela Radete, predsjednik Gradskog odbora SDP-a. Prenosimo ga u cijelosti.

“Nakon već opjevane afere s očitavanjem brojila za potrebe javnog natječaja HEP-a, kada su vijećnici SDP-a predvođeni Radetom, s ciljem lažiranja ponude za javni natječaj svjesno pristali da se njihova imena lažno koriste kao referenca za uvjete na natječaju, a sve to pod paskom bivšeg predsjednika GO SDP-a Antuna Novoselovića, ekipa s Trga pet bunara nastavlja s nezakonitim akrobacijama.

Tako sada “očitavač brojila” Radeta ide korak dalje te krajnje bahato još jednom krši zakon zbog stjecanja vlastite imovinske koristi, što se zorno vidi iz priloženog videa 🎬.

Ti i takvi kao što je on prvi viču “drž’te lopova” i svojim, nesmiljenim napadima na osobnoj razini, difamacijama i klevetama prozivaju sve i svakoga u ovome gradu, a s druge strane prvi su koji nelegalno rade i na taj način prikrivaju vlastita nedjela.

Ovim putem predlažemo inicijativu da se trokut kod Foše nazove “Radetin trokut” ⚠️, kako više ne bi bilo sumnji čiji je i da mu se u taj prostor ne guraju drugi, primjerice pojedini taksisti. Ako bude potrebno, neka se na trokut postavi električno brojilo i, kao vrhunac svega, podigne dron iznad trokuta. Da svima sve bude jasno.