HDZ-OVCI OPTIMISTIČNI Pjevali i družili se tijekom jutra na Narodnom trgu

Kandidati Domoljubne koalicije iz 9. izborne jedinice družili su se s građanima Zadra na subotnjoj špici na Narodnom trgu. Brojnim građanima Zadra i Zadarske županije koji su se zanimali za program ‘Pet plus Hrvatska’, objasnili su što će nova vlada predvođena HDZ-om i koalicijskim partnerima donijeti Zadru i okolici, nakon što je vlada na odlasku Zadru ukinula status regionalnog središta izmještanjem gotovo svih važnih institucija iz našeg grada, kojeg su pretvorili u svojevrsnu ispostavu…
– Mi želimo Zadar kao centar regije, koji će biti generator razvoja i zapošljavanja. Želimo Zadar kao putničko, turističko i teretno pomorsko prometno središte s međunarodnom putničkom i teretnom lukom Gaženica. Želimo dogradnju piste u Zračnoj luci Zadar radi poticanja međukontinentalnih letova i dodatna ulaganja u zračni promet radi razvoja cjelogodišnjeg turizma. Našim građanima ćemo osigurati kvalitetnu i potpunu zdravstvenu skrb u Općoj bolnici Zadar, a budući Centar Mocire pružit će suvremenu i sveobuhvatnu skrb osobama s posebnim potrebama. Otočnom stanovništvu namjeravamo podignuti kvalitetu života kroz vraćanje potpora i poticanje gospodarstva na otocima, a pozivamo i ostale zadarske političare na zajedništvo za uspješan Zadar, poručio je gradonačelnik Zadra i treći na listi Domoljubne koalicije za 9. izbornu jedinicu Božidar Kalmeta.
Završni skup za 9. izbornu jedinicu održat će se u Zadru u srijedu 4. studenoga u dvorani Jazine s početkom u 18 sati, na kojemu će se predstaviti kandidati Domoljubne koalicije na čelu s predsjednikom HDZ-a i nositeljem liste Tomislavom Karamarkom.