HDZ-OVCI SE POTUKLI U MOCIRAMA Kalmeta ih razdvajao!

Sinoć se u sportskoj dvorani na Mocirama dogodio incident u kojem je sudjelovalo više osoba, a predvođene su istaknutim HDZ-ovcima Denisom Karlovićem, direktorom ŠRC Višnjik, te Dariom Vrsaljkom, vlasnikom Caffe bara Vip u dvorani Krešimira Ćosića.

Netrpeljivost između njih traje već mjesecima, što je kulminiralo jučer, kada je za vrijeme košarkaške utakmice između Zadra i Crvene zvezde Karlović dao nalog da se zatvore prilazi do Vrsaljkovog kafića. Time mu je omeo poslovanje, te praktički doveo u pitanje njegov opstanak.

Naime, glavni prihodi ovog lokala su tijekom utakmica, kada posjetitelji dolaze tamo na piće ili kupiti vodu u poluvremenu utakmica.

Incident se dogodio u večernjim satima, kada su članovi HDZ-a igrali međusobno utakmicu, a među igračima je bio Karlović.

Ljutit Dario Vrsaljko došao je u pratnji brata, te je s tribina dovikivao uvrede na račun Karlovića, te je utakmica prekinuta kada se Karlović zatrčao prema tribini i nasrnuo na Vrsaljka ohrabren nazočnošću nekolicinom svojih prijatelja koje je ranije pozvao da ga štite plašeći se da bi ga Vrsaljko mogao napasti.

Vrsaljka je branio brat Tomislav, te je došlo do žestoke tučnjave.

Razdvajao ih je gradonačelnik Božidar Kalmeta. Uspio ih je smiriti, ali samo na kratko, jer se tučnjava nastavila par minuta kasnije ispred dvorane.

Denis Karlović i njegova ekipa, kako doznajemo, izvukli su deblji kraj.

Gradonačelnika Kalmetu je ovaj događaj duboko potresao.