HDZ poručuje: Vučetić je filozof sumnjiva političkog morala bez vizije razvoja Zadra

Iz zadarskog HDZ-a oglasili su se priopćenjem objavljenom na Facebooku u kojem kritiziraju Marka Vučetića. Prenosimo ga u cijelosti.

“Kandidat Socijaldemokratske partije za gradonačelnika Zadra, Viranin Marko Vučetić, navratio je na Veliku srijedu do Foruma u pratnji posljednjeg u plejadi svojih političkih skrbnika, predsjednika SDP-a Peđe Grbina.

Nakon svojih prethodnih političkih pokrovitelja, Rene Sinovčića, Ruže Tomašić, Mira Bulja i ostalih, najpoznatijem političkom preobraćeniku na ovom prostoru i šire, mora se priznati da je postigao određeni napredak, više u fizičkom nego u metafizičkom smislu.

Ne snalazeći se u vremenu i prostoru, egzogeni kandidat za gradonačelnika koji u kampanji nastupa s plagiranim sloganom, bez ikakve vizije i programa, i dalje pokazuje elementarno političko neznanje o tome tko mu je protukandidat. Ako mu to i dalje ne postane jasno do samih izbora, onda će to saznati nakon objave rezultata koji će voljom građana dovesti do očekivanog ishoda – zaslužene pobjede Branka Dukića koji, za razliku od filozofa sumnjivog političkog morala, svakodnevno radi na razvoju našeg grada i podizanju kvalitete života svih građana.

Kako smo danas ušli u vazmeno trodnevlje, najvažnije vrijeme u liturgijskoj godini, dočekujući s brojnim vjernicima Zadarske nadbiskupije s radošću najveći kršćanski blagdan, Marku Vučetiću želimo radostan i miran Uskrs, u nadi da će u njegovom srcu i retorici “fizičke protivnike” zamijeniti briga za druge.