HIT PREDSTAVA U ARSENALU “5žena.com” po drugi put rasprodana u oba termina!

I ovoga puta iz Arsenala su potvrdili kako je hit predstava “5žena.com” najavljena za nedjelju, 29. siječnja 2017, s početkom u 18 te opet u 20.30 sati rasprodana u oba navedena termina i to već po drugi put.

Nakon premijera u Bilbau i Madridu 2002. godine, kada je “5žena.com” u samo dva tjedna pogledalo preko pedeset tisuća ljudi, predstava je postala apsolutni hit koji se izvodio u mnogim zemljama, svugdje postižući jednaki uspjeh.

Domaća verzija ovog kazališnog hita nastala je u koprodukciji Teatromana i Satiričkog kazališta Kerempuh. Tijekom dvije godine predstava je igrana više od 80 puta, uvijek pred rasprodanim gledalištem.

Na duhovit i autoironičan način, kroz pet snažnih ženskih karaktera, razotkrivaju se svi aspekti ženskog pogleda na svijet. U njihovim ispovijestima padaju maske i raskrinkavaju se sve tajne muškaraca, seksa i muško-ženskih odnosa.

Ansambl predstave, sastavljen od pet istaknutih glumica domaće kazališne i filmske scene: Nataša Janjić, Nataša Dangubić, Nina Erak Svrtan, Daria Lorenci Flatz i Mia Anočić Valentić, garancijom je dobre kazališne zabave koja se ne propušta!

Na zahtjev publike, predstava se po drugi puta vratila u Arsenal, a zbog iznimne zainteresiranosti, organizator najavljuje uskoro još jedno ponavljanje ove hit predstave.