Hospitalizirano 45 osoba oboljelih od COVID-19 s područja Zadarske županije Hospitalizirano 45 osoba oboljelih od COVID-19 s područja Zadarske županije
Na području Zadarske županije 27 je novih slučajeva zaraze koronavirusom, izvijestio je Stožer civilne zaštite Zadarske županije. Novooboljele osobe izolaciju provode na područjima gradova... Hospitalizirano 45 osoba oboljelih od COVID-19 s područja Zadarske županije

Na području Zadarske županije 27 je novih slučajeva zaraze koronavirusom, izvijestio je Stožer civilne zaštite Zadarske županije. Novooboljele osobe izolaciju provode na područjima gradova Zadar(9) i Benkovac(4) te općina Bibinje(2), Gračac(3), Posedarje(2), Starigrad(3), Sukošan(3) i Vir(1).

Tijekom jučerašnjeg dana testirano je 308 uzoraka,  pod aktivnim nadzorom je 1269 osoba, a od bolesti se oporavilo 60 osoba.

U Općoj bolnici Zadar na COVID odjelima hospitalizirano je 28 bolesnika od kojih je 4 na respiratoru, a u Specijalnoj bolnici za ortopediju Biograd na moru na liječenju je 17 pacijenata oboljelih od koronavirusa.

U protekla 24 sata policijski službenici Policijske uprave zadarske nisu evidentirali kršenje mjere samoizolacije.