HOSTEL “FORUM” SLAVI ČETVRTI ROĐENDAN Grupa Let 3 održat će “pristojan” koncert!

Najpopularniji zadarski hostel, Boutique Hostel Forum, povodom četvrtog rođendana sprema još jedan spektakl na Forumu gdje će se za dobru atmosferu ovog puta pobrinuti Let 3.
Iz Hostela Forum poručuju kako je kultni riječki rock band, poznat po provokativnim izjavama i još provokativnijim pjesmama, s obzirom na lokaciju obećao održati „pristojan“ koncert, točnije najpristojniji mogući Let 3 fashion koncert.
„Svake godine pa tako i ove, povodom rođendana organiziramo ne samo koncert, već cijeli spektakl koji uključuje i light show na zidovima hostela, kako bismo zabavili zadarsku publiku, ali i turiste iz cijeloga svijeta. Let 3 jedan je od najboljih hrvatskih bandova te nam je izuzetno drago što će svirati kod nas i time uljepšati proslavu“, kažu orgnizatori.
Boutique Hostel Forum dosad je ugostio preko 35 000 ljudi iz oko 120 zemalja diljem svijeta, a vjerujemo da će broj gostiju nastaviti rasti s obzirom na ležernu atmosferu i zanimljiv dizajn koji vladaju hostelom. Hostel očekivano slovi kao izuzetno popularno mjesto među mladima, ali zanimljivo je kako nije ništa manje privlačan i starijim turistima što pokazuje i činjenica da je najstariji backpacker u hostelu imao 82 godine! Na dugu listu gostiju uvrstili su se i sami Let 3, ali i Zdenka Kovačićek, Urban, Divlje jagode, 2 Cellos, Neno Belan, S.A.R.S., Maksim Mrvica, Hladno Pivo, Pavel i mnogi drugi.
Zanima li vas hoće li se Let 3 držati svog obećanja te zbilja i održati jedan koliko toliko pristojan koncert, dođite na terasu caffe bara Forum 28.07.

Screenshot_20160721-112837-800x450