Hrvatska stranka umirovljenika pridružila se koaliciji koju predvodi Marko Vučetić Hrvatska stranka umirovljenika pridružila se koaliciji koju predvodi Marko Vučetić
Hrvatska stranka umirovljenika se pridružila koaliciji Srcem za Zadar predvođenoj Markom Vučetićem kao kandidatom za gradonačelnika Zadra. “Posljednjih 30 godina smo svjedoci da u gradu Zadru institucije i javna poduzeća nisu radile u... Hrvatska stranka umirovljenika pridružila se koaliciji koju predvodi Marko Vučetić

Hrvatska stranka umirovljenika se pridružila koaliciji Srcem za Zadar predvođenoj Markom Vučetićem kao kandidatom za gradonačelnika Zadra.

“Posljednjih 30 godina smo svjedoci da u gradu Zadru institucije i javna poduzeća nisu radile u interesu građana, već često u interesu pojedinaca bliskih vlasti, kako u gradu Zadru tako i na nivou Zadarske županije. Jednakost svih  građana u gradu Zadru je naš cilj.

Upravo je to jedan od razloga zašto smo se uključili u koaliciju “Srcem za Zadar” koja je po prvi put okupila te ujedinila sveukupnu zadarsku oporbu, kao i pojedince koji su spremni dati svoj obol razvoju grada.

Stoga, mi iz Hrvatske stranke umirovljenika dajemo potporu ovoj koaliciji jer vjerujemo da će se kroz ovu koaliciju čuti i naš glas umirovljenika koji smo neodvojivi dio ovoga društva.” – poručio je Robert Gregorić, predsjednik Hrvatske stranke umirovljenika Zadarske županije.

16170324725871899741277281163873_copy_800x600

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.