Hrvatski branitelj iz Draga nema za sprovod sinu (13), nadležni odbili pomoći Hrvatski branitelj iz Draga nema za sprovod sinu (13), nadležni odbili pomoći
Tužbu objavu na svom Facebook profilu podijelio je Predrag Mišić, hrvatski branitelj iz Vukovara, dobitnik nagrade Ponos Hrvatske. On svoje slobodno vrijeme i resurse... Hrvatski branitelj iz Draga nema za sprovod sinu (13), nadležni odbili pomoći

Tužbu objavu na svom Facebook profilu podijelio je Predrag Mišić, hrvatski branitelj iz Vukovara, dobitnik nagrade Ponos Hrvatske.

On svoje slobodno vrijeme i resurse koristi u svrhu pomoći bolesnoj djeci i siromašnijim sugrađanima. Skromnost, nesebičnost i veliko srce humanista, vrline su Predraga Mišića i upravo je zato on Ponos Hrvatske.

Stoga je putem svog Facebook profila zamolio svoje prijatelje da pomognu hrvatskom branitelja iz Zadarske županije, iz mjesta Drage pored Pakoštana, da prikupi novac koji mu je potreban za podmiriti troškove nastale pri organizaciji sahrane 13-godišnjeg sina koji je, na žalost umro.

Ožalošćeni otac obratio se fondu Hrvatskih branitelja, pojasnio je Mišić, ali nisu mu pomogli. Previše je utučen i tužan da bi obilazio udruge i kucao na vrata tražeći pomoć.

Stoga je Predrag Mišić pozvao prijatelje da pomognu. Mnogi su se rado odazvali.