HSP dr. Ante Starčević podržao HDZ; Preferencijalni glas dat će Kalmeti

Dopredsjednik HSP dr. Ante Starčević, Ante Žoni Maksan, nakon konzultacija sa stranačkim vodstvom, pozvao je članove stranke da na predstojećim izborima svoj glas daju HDZ-u.

“Smatram da je HDZ najbolji izbor za Hrvatsku jer je premijer Andrej Plenković sa svojim suradnicima podigao kvalitetu života, kao i međunarodni ugled Hrvatske, te pokazao da ima snagu i znanje voditi Hrvatsku u teškim vremenima. Jedna od tih situacija je i ova kada nas je snašla pandemija korona virusa. Hrvatska je u vrhu među svim državama Europe po tome kako smo se nosili tijekom korona krize. ” – kazao je Ante Žoni Maksan.

Osim toga, pozvao je birače u IX. izbornoj jedinici da preferencijalne glasove daju 14. na listi HDZ-a, Božidaru Kalmeti.

“Smatram da je Božidar Kalmeta učinio puno za Zadarsku županiju realizirajući brojne kapitalne investicije kao što su brza cesta, luka Gaženica, Športski centar Višnjik itd.. Prema tome, Božidar Kalmeta kao takav zaslužuje svoje mjesto u budućem sazivu Hrvatskog sabora i ja ću prvi njemu dati svoj glas. ” – poručuje Ante Žoni Maksan.

Suglasan s njim je i Slobodan Pićo Dević, predsjednik županijske organizacije HSP-a dr. Ante Starčević, koji kaže kako je Božidar Kalmeta proteklih desetljeća pokazao koliko voli Zadar i čitav zadarski kraj, za koji je napravio jako puno, i zato zaslužuje još jedan mandat u Saboru.

“On je čovjek za kojeg ne trebamo sumnjati da će i dalje koristiti svoj utjecaj kako bi pomagao Zadru i zadarskom kraju. Svi načelnici i gradonačelnici znaju da mogu njega zvati i računati na njegov utjecaj kad im zapne sa projektima i zato mu trebamo svi zajedno svojim glasovima pomoći da ostvari što bolji rezultat i osnaži svoj položaj.” – naglasio je Dević.

maksan 800x400

Pićo Dević _1200x828

Kalmeta 800x450

nikolina baradić plenkovic 800x432