Ričard: Nudimo Vučetiću što i on nama, a ako odbije kukavica je i trojanski konj Ričard: Nudimo Vučetiću što i on nama, a ako odbije kukavica je i trojanski konj
Nakon što je bivši kandidat za gradonačelnika Zadra, Marko Vučetić, ponudio Eniju Meštrović ili ti Ričardu poziciju predsjednika Gradskog vijeća, on mu je danas... Ričard: Nudimo Vučetiću što i on nama, a ako odbije kukavica je i trojanski konj

Nakon što je bivši kandidat za gradonačelnika Zadra, Marko Vučetić, ponudio Eniju Meštrović ili ti Ričardu poziciju predsjednika Gradskog vijeća, on mu je danas odgovorio:

KAŽE PROFESOR…
KOJI MI NUDI MISTO PREDSJEDNIKA GRADSKOG VIJEĆA.
I u slučaju neprihvaćanja me označava kao “Političku kukavicu” i “Trojanskog konja hdz-a”.

Nudimo isto, sa svim pripadajućim epitetima.” – poručio je Ričard kojemu su očiti dosadili pritisci u vezi toga koga će podržati u Gradskom vijeću.

Podsjetimo, prethodno je Vučetić na svom Facebook profilu napisao kako je čuo da mu se nudi da bude predsjednik Gradskog vijeća.

“Ne pada mi na pamet to biti. Kandidirao sam se za gradonačelnika i za gradskog vijećnika kako bih mogao predstavljati, zastupati i skrbiti o građanima. Gradonačelnik nisam postao, gradski vijećnik jesam. Predsjednik Gradskog vijeća je branitelj Poslovnika, a ne građana. On je moderator rasprave, a da sam, uglavnom, ne sudjeluje u raspravi. Predsjednik Gradskog vijeća je, da skratim, sve ono što ja nisam i ne želim biti. Ja sam građanin, politički djelujem iz snage građanskosti, i u Gradskom vijeću ću biti u ulozi koja je najbliža građanima – gradski vijećnik i ništa više, istaknuo je Vučetić na društvenim mrežama.