Humanitarni koncert klape Donat koja slavi 45 godina postojanja Humanitarni koncert klape Donat koja slavi 45 godina postojanja
U sklopu proslave 50 godina Lige protiv raka u Ilirijinom Arsenalu će se sutra – 30.studenog s početkom u 20 sati održati humanitarni koncert... Humanitarni koncert klape Donat koja slavi 45 godina postojanja

U sklopu proslave 50 godina Lige protiv raka u Ilirijinom Arsenalu će se sutra – 30.studenog s početkom u 20 sati održati humanitarni koncert klape Donat koja ujedno slavi 45 godina svog neprekidnog djelovanja.

Preporučena cijena ulaznice je 30 kuna, a uplaćuje se u obliku donacije za Ligu, shodno mogućnostima, na ulazu u Arsenal od 19 sati na dan koncerta.

Sva prikupljena sredstva odlaze za kupnju linearnog akceleratora, kako bi u doglednoj budućnosti zadrani oboljeli od malignih bolesti imali pristupačnu terapiju zračenjem u svom gradu.

Sve više ljudi u Hrvatskoj obolijeva od raka, stoga je važno upozoriti na ovaj problem i osvijestiti ljude da čuvaju svoje zdravlje, a ako ga i ne uspiju očuvati da barem ne posustaju u borbi za izlječenje.

Pridružite nam se na večeri plesa, glazbe, poezije i postanite i vi dio ove humanitarne akcije!

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.