HUMANITARNI SPEKTAKL ZA VALENTINOVO Kupi lampion i zaželi ljubav ispred Donata! HUMANITARNI SPEKTAKL ZA VALENTINOVO Kupi lampion i zaželi ljubav ispred Donata!
I ove godine na Valentinovo 14. veljače ispred Sv. Donata kupi lampion i zaželi ljubav! Pretprošle godine prema vedrom zvjezdanom nebu krenulo je 2.356... HUMANITARNI SPEKTAKL ZA VALENTINOVO Kupi lampion i zaželi ljubav ispred Donata!

I ove godine na Valentinovo 14. veljače ispred Sv. Donata kupi lampion i zaželi ljubav! Pretprošle godine prema vedrom zvjezdanom nebu krenulo je 2.356 želja i lampiona, prošle godine čak 3.127, a ove godine planira se još i više!

Ove godine vaši lampioni pomoći će Socijalnoj samoposluzi Zadar. Lampioni će biti u prodaji u Boutique hostelu Forum već od četvrtka i na samom Forumu u nedjelju od 17 h.

Program koji počinje u 18h vodit će Ana Marušić i Ivica Štorić, zabavljat će nas DJ Bego, Elena Stela & Song bustards i Central band, a pored jako dobre glazbe bit će tu i kuhanog vina i kobasica.

Pozivamo i one koji možda žele javno objaviti svoje zaruke da to naprave zajedno s nama u nedjelju na Forumu između tisuće lampiona a mogu se javiti na Radio Zadar ili na broj telefona 098 486 037 sve do samog Valentinova. Onima koji se se prijave Boutique hostel Forum poklanja besplatno prvu bračnu noć u najluksuznijem apartmanu hostela Forum!

Pomozimo Zadarskoj socijalnoj samoposluzi i dođimo u nedjelju 14. veljače u 18 h na Forum u najvećem mogućem broju!