PRIKUPLJENO 26 MILIJUNA KUNA ZA MILU Hvala svim dobrim ljudima! PRIKUPLJENO 26 MILIJUNA KUNA ZA MILU Hvala svim dobrim ljudima!
Nakon što je pred vikend skupljeno gotovo deset milijuna kuna čitava hrvatska javnost iščekivala je današnji trenutak. Roditelji teško oboljene Mile Rončević istupili su... PRIKUPLJENO 26 MILIJUNA KUNA ZA MILU Hvala svim dobrim ljudima!

Nakon što je pred vikend skupljeno gotovo deset milijuna kuna čitava hrvatska javnost iščekivala je današnji trenutak. Roditelji teško oboljene Mile Rončević istupili su u medije da bi kazali koliko je ukupno novca sakupljeno, a riječ je o nevjerojatnom iznosu od preko 26 milijuna kuna!

“Ovo što se dogodilo za spas male Mile nije bilo ni u našim najluđim snovima. Uključile su se sve institucije, uključili su se svi, rekao je otac Marin Rončević.

“Mi smo shvatili da bi cifra liječenja mogla prijeći milijun dolara i to je izazvalo veliki strah. Naša obitelj i rođaci nam je pomogla, ali trebala nam je pomoć dobrih ljudi. Dogodio se mali stožer koji je pokrenuo cijelu priču.  Moja šogorica Martina First uključila u akciju da je napravila Facebook post i pokrenula sve. Najviše ti hvala jer vodiš našu bitku. Kasnije su se priključili dobri ljudi koji su se uključili u akciju. U borbu se uključio se i moj partner u firmi koji je uključivao ljude u grupe. Naš grad Rijeka je pokazao veliko srce i uključili su se svi ljudi” – rekao je Rončević.

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.