I mladi Livaković donirao bolnici; Od zadarske četvorke ukupno 1,8 milijuna kn I mladi Livaković donirao bolnici; Od zadarske četvorke ukupno 1,8 milijuna kn
Kao najveći donatori Opće bolnice Zadar u teškoj situaciji kada se borimo sa korona virusom javili su se zadarski nogometaši koji su na Svjetskom... I mladi Livaković donirao bolnici; Od zadarske četvorke ukupno 1,8 milijuna kn

Kao najveći donatori Opće bolnice Zadar u teškoj situaciji kada se borimo sa korona virusom javili su se zadarski nogometaši koji su na Svjetskom prvenstvu u Rusiji bili dio reprezentacije Vatrenih i osvojili srebrnu medalju. Oni su kad se sve zbroji, zajedno bolnici uplatili oko 1,8 milijuna kuna.

Prvi se javio Šime Vrsaljko, koji je donirao 476.000 kuna za kupnju dva respiratora. Nakon njega Općoj bolnici Zadar donaciju od 790.000 kn dao je Luka Modrić, za kupnju mobilnog rendgena. Čim je izašao iz izolacije, i Danijel Subašić uplatio je 400.000 kn.

Prethodnoj trojki pridružio se i četvrti zadarski reprezentativac, Dominik Livaković, koji je donirao 100.000 kn za nabavu 4 monitora vitalnih funkcija koji su neophodni za praćenje stanja pacijenata oboljelih od koronavirusa.

 

 

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.